#halloween

#halloween
#halloween – Skab sjove og (u)hyggelige Halloween-oplevelser for hele familien i efteråret.
Skab sjove og (u)hyggelige Halloween-oplevelser for hele familien i efteråret.

Halloween

Halloween er blevet en vigtig sæson i Danmark. Faktisk så vigtig for nogle at de har oplevet en stigning i besøgstallene på mere end 100% over de seneste par år.

Sådan en stigning er imponerende, så hvorfor ikke gøre dem kunsten efter og lære af de bedste på markedet? Vi har et par gode cases i ærmet, som vi meget gerne vil fortælle dig om. Vi har også lavet et helt nyt Halloween katalog, som du kan få. Kataloget er fyldt med inspiration om, hvordan du kan gøre din Halloween helt fantastisk. Se f.eks. Rødovre Centrum’s Halloween univers eller Næstved City’s udsmykning, samt hvilke produkter vores kunder har haft ekstra stor succes med (pssst, der er tale om en edderkop, der er over 4 meter stor!).

Kontakt os endelig, hvis du har nogle spørgsmål, eller har brug for sparring i forhold til ideer og events, der kan tiltrække kunder. Husk også at vi kan stå for alt det praktiske, herunder montage, nedtagning og opbevaring, så processen bliver så nemt som mulig for dig.

Kataloger

Vi har kataloger af alle de oplevelser vi tilbyder, som vi med glæde vil sende til dig, blot skriv til os på info@mk-illumination.dk

Vi ønsker dig et fantastisk efterår!

Hello UptimeRobot